Till mitt flyttahemifrån-lager

Hejsanhoppsan alla glada! Jag laddar inför ett besök på stan med Julia, hon ringer nog när som helst. På grund av kamerasparande har jag inte köpt någonting alls till mig själv på en och en halv månad. Jag ska inte handla mycket idag heller, men har lite rabattkuponger och är sugen på en hjärtformad gratängform för 79 kronor på Åhléns. Och med rabatterna så tycker jag att jag är värd den, faktiskt! Den är liksom perfekt, på bild iallafall, får se om den lever upp till förväntningarna. Kanske blir det mat också, det vore gott det.

Jag fick min lönespecifikation från mitt nya jobb igår, kändes redigt bra! Med det och Ljunggårdens lön ska det nog gå undan med en ny kamera på lördag. Åh vad jag längtar! Det kommer att bli en mysigt dag. Pappa och jag ska till fotomässan i Stockholm, galet bra! Länge sedan bara pappa och jag gjorde någonting tillsammans också.. Tror det var sommarlovet efter att jag slutade nian. Ett tag sedan.

Äsch, nu bara babblar jag! Jag ska borsta håret och byta byxor, innan Julia hör av sig. Ha det bäst, så lovar jag att ha det också.