Han är alltid genomgod!

Hejsan! Jag hoppar mest omkring och sjunger med till Niklas Hallmans skiva Smyckad. Egentligen borde jag städa efter all min bakning. Men det får vänta sådär tio minuter.
Gick en prommis med mamma och Lacky idag. Jag älskar att promenera. Alltid lika mysigt.
Imorgon blir det Västerås med pappa. Eftersom ingen av mina vänner inte ville/kunde följa med. Jag har en massa att köpa och en massa pengar att köpa för. Fast såklart så sparar jag till LONDON!!! Men jag bara måste shoppa lite. Jag måste få vara glad ett tag igen.

Really not okay!

Hejsan människor! Jag sa ju bestämt att gårkvällen skulle bli bra. Sagt och gjort. Jag hade väldigt roligt. Glömde allt annat skit och bara hade kul. Hernan kom och vi begav oss hem till Amanda, där de andra tjejerna väntade! Godis och Coca-Cola! Jag sägre bara en sak, mums! Sen hämtade pappa upp mig och jag gick och la mig alldeles för sent, vilket jag kände när jag vaknade vid halv elva. Nyss hämtade jag frukost. Hönekaka och youghurt med kanel. Åter igen mums! Jag är en äkta gottegris, även när det gäller mat och dyl. Idag ska jag baka två stycken kladdkakor! Sen vid sex bär det av till kyrkan, med dem. Konfirmanderna säljer fika. Så då ska kameran med och bilder ska tas på den förhoppningsvis roliga kvällen!
På tal om bilder så ska jag ladda in Chilibilderna nu. Åh, om jag ändå hade orken! Men okej, jag har lovat att de ska upp i helgen så here I go!

Ha't bra!
Me love
Not fair - Lily Allen

Och allt rasade.

Hejsan! Nu sitter jag här hemma och har nyss haft prov. Det gick okej, dock inte alls så bra som det skulle gjort om jag inte hade en massa annat skit i huvudet! USCH säger jag bara.
I vilket fall som helst så blir det aktivitetshuset ikväll, med kyrkan. Nördigt värre. Perfekt, där passar jag som handen i handsken! Kanske försöker jag få dit tevligt personer också. Då menar jag inte att sällskapet där är otrevliga men ni hajar grejen.

Bara några ord och min helg vart helt förstörd.
Men jag vägrar sitta hemma, jag måste vill Västerås! Shoppa får mig alltid på bättre humör! Jag är i desperat behov av en shoppingtur! Någon som vill åka med mig?