Ekorrbegravning

Japp, ni läste rätt. jag har nyss varit med om en ekorrbegravning. Anton hittade en likstel ekorre i vår vattentunna(?!) och vi begravde självklart denna.. Han hade gjort ett fint kors och allt! En mycket märklig upplevelse.

2

Att glädjas tillsammans

Tog en shoppingtur med Bellsan i Västerås igår - hur mysigt som helst hade vi! Jag inhandlade cykelbyxor, hårsnoddar, wipes, ett urgulligt linne och en klänning att ha på bröllopet! Dock vet jag inte vilken jag ska ha än, skickar efter den jag tänkt också, så får vi se. Men denna är riktigt söt!

Tidigare i veckan blev det ett rosa linne, ett vitt ribblinne och en rosa/rödrandig stor magtröja. De två senare har jag dock på mig - de är alltså inte med på bilden.

Tårtkalas inplanerat

Är sjukt nöjd med resultatet på Mattebnationella, fick tillbaka det idag. Känns hur bra som helst! Det blir inte sämre av att Tommy fyller år idag och att edt blir tårta ikväll, hehe. Sånt gillar jag, även fast jag kanske inte borde. Men jag har sagt det förut - mer Annie, mer att älska! Ska dock jobba lite hårdare nu i sommar, för min egen skull.
1