Fynd efter fynd

Efter en shoppingtur i Uppsala fylldes garderoben med underbara kläder. Fast de fick inte stanna så lönge - för nu sticker jag till Hallsberg för nyårsfirande. Därifrån åker jag sedan vidare till XL, det blir toppen! Kläder är bra underbara. Skorna fyndade jag för 99 svenska kronor! Helt sjukt.. De hade kostat 399. Ganska så bra kap, speciellt eftersom jag letade efter ett par svarta pumps. Nu är iallafall nyårskläderna inhandlade och jag ger mig iväg, ha det bra alla! Jag hör av mig.

Narnia - Kung Caspian och Skeppet Gryningen

Den nya Narniafilmen var hur bra för helst. Perfekt på alla möjliga sätt, se den. Caspian är förresten så sjukt snygg..

Med en mage fylld med julmat

Jag har haft två riktigt fina dagar fyllda med julmat, julklappar och julgädje. Jag har fått, precis som många andra, underbart fina julklappar och ont i magen av för mycket julmat, hehe.

Mina favoritjulklappar är nog nu såhär rakt upp och ner Daisy av Marc Jacobs, smyckesträdet, vaserna och ELLEprenumerationen. Fast allt var otroligt bra, åh vad jag tycker om min släkt! Nu ska jag ta det lugnt, för imorgon är det ytterligare en julafton - fast denna gång med kusinerna och faster! Då ska vi troligtvis på den nya Narniafilmen också, toppenbra. Ha det nu redigt gött så hört vi!

Daisy, luktar himelskt. Hur många gånger har jag inte sniffat på denna parfym i affärerna? Nu är den min, woho!