Hemma fast inte riktigt

Hejsan! De fyra första veckorna på världens bästa bibelskola är avklarade och jag är hemma för några dagars lov. Idag tog jag min förra lön och köpte mig en laptop som klarar av både mina raw-bilder från kameran, Photoshop och Lightrroom. Och vet ni vad? Den är helt otrolig! Det blev en Asus, en fin en.
 
Så idag, efter besök hos mormor och besök av Ronja och Saga satte jag mig i soffan och redigerade lite bilder. Livet är rätt nice, även om det känns så otroligt tomt utan 58 andra människor runt omkring mig. Men om några dagar åker jag tillbaka igen, så blir allt som vanligt. Det är konstigt det där, hur någonting kan bli "som vanligt" så snabbt. Det har bara gått en månad, men jag känner mig lite som en gäst i mitt eget hem. Det känns lite sorgligt samtidigt som jag tycker om det, jag har varit orolig för hur det skulle bli att flytta och är otroligt lättad över att jag inte tycker att det känns jobbigt. Med det sagt måste jag ju medge att jag saknat mamma, hur mycket som helst! Men nu kramas vi som bara den, för att liksom kunna leva på det längre sedan. 
 
Det är så vackert på Götabro! Så vackert att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen alltid. Jag njuter så mycket jag bara kan! Solnedgångar har dock en tendens att alltid vara vackrare i verkligheten än på bild, men här är vad jag lyckades fånga på en av mina promenader. Jag återkommer med fler bilder från de första veckorna.
 
 
 
 
 
 
 

Från ångorna

Hejsan! Jag gillar livet på folkis, min rumskompis är precis lika tokig i nagellack som jag är! Så jag måste erkänna att vi sysselsätter oss med detta rätt ofta... Dagens naglar ser ut som nedan. Försökte mig på ombre för först gången. Jag gillar det! Oh, how he loves us

Hejsan världen! Jag har inte varit så duktig på blogg-fronten. Men man kan inte vara duktig på allt! Kanske blir det oftare nu när blogg.se uppdaterat sin app. 

Jag bor just nu på Götabro bibelskola mitt ute på närkeslätten! Här bor jag med 58 andra fantastiska människor och lärarna är jättebra! Jag trivs! Jag har dock inte riktigt ro att blogga jämt, det finns ju alltid folk att vara med! Men jag jobbar på det. Skickar med en fin bild på gården vi bor på, tagen från det fina promenadspåret. Kram på er!