En fartfylld sådan

Jag har haft en helt underbar dag. Riktigt, riktigt bra. Den tillbringades i skolan, i simhallen med Andrea, Hos Johan med han, David och Josef och sedan hos Bella med Bella&co. Det hann även med ett besök på stan och en promenad. Så härlig dag!
1

Kvällen innan släktträffarna

Jag ursäktar den dåliga uppdateringen men jag har ingen inspiration. I helgen fyller Olle år och min moster kommer hit. Så hela helgen kommer att vara otroligt uppbokad.. Kul med tanke på att jag har två prov och ett antal läxor nästa vecka, samt två teorilektioner såklart. Jippie. Men det kommer att bli kul också, släkten har jag inget emot, så kul kommer det att bli!

Nu ska jag upp till sängen, är sjukt trött och ska upp tidigt imorgon. Kan även tillägga att det kommer att visas bilder på mig i min nya lugg men hdet kan ta tid, måste ta en okej.


1

Nästa: promenader!

Jag har lugg och är för tillfället nöjd men jag känner mig själv och vet därmed att jag kan vara supersur imorgon. Men nu känns det verkligen bra, en rolig förändring. Nu vill jag att håret ska bli solblekt så är jag glad.

Med mig hem från Västerås fick jag ett par välbehövda träningsleggings och ett par reebok easytone, precis det jag var ute efter. Otroligt nog bara det, jag är så duktig! Nu ska här promeneras!

3