I väntan på duschen

Nu är jag hemma igen. Det var underbara dagar i stugan med underbara Bella. Det är så fint där, rysligt romantiskt. Med djupa mörkgröna skogar, porlande bäckar och sjön, helt fri från alger och annat äckelpäckel.

Jag vet inte hur många bilder vi har, läskigt mycket iallafall. Några av dem kommer in imorgon. Men nu ska jag in i duschen, efterlängtade dusch! Det ska inte bli något annat än underbart. Puss!

Det är så mycket jag vill.
Det är så mycket jag önskar.
1

Dalarna

Jag är så otroligt smart! Inte förrän nu har jag kommit på att jag kan gå in på internet från mobilen.. Haha. men nu är jag lycklig! nu kan jag hålla någolunda koll på världen där ute. Här har vi det det bra i iallafall! Jag har färgat håret på Bella (det blev jättebra!). Så nu är hon blond, riktigt blond! Mer orkar jag inte meddela för tillfället. Ha det bra där hemma, och kom ihåg att jag har mobilen med mig. Puss!

Harry Potter and popcorn

Igårkväll var pappa, Olle och jag på Harry Potter och halvblodsprinsen. Den var riktigt bra! Dock var det betydligt mycket mer kärlek än jaa, typ Harrys "uppdrag". Fast bra var den, värd att se!

Idag far vi iväg till stugan. Det kommer bli så mysigt! Kommer väl hem någon gång i helgen. Här har ni att göra utan oss i helgen:


Calm Down Dearest - Jamie T
Dialekten!
 

Ha det bra här hemma utan oss!
1