Eat Pray Love

Jag återvände hem med både en sänglampa och en vinterjacka. Sicken lyckad resa! Bilder på de sakerna kommer senare, min vinterjacka är närmast to die for! Eller som Andie skulle säga: "to kill for". Haha, nu på kvällen gick jag och Julia på "eat pray love" och jag kan starkt rekomendera den till folk som älskar vackra naturer och klassiska fotomoments i filmen. Eller olika kulturer och allt de innebär, underbart fina kläder bland annat. En bra må-bra-film helt enkelt. Och Julia Roberts är väl ganska så okej, haha.

1

En förskräcklig förmiddag helt enkelt

Förfärlig morgon. Vaknade av en mardröm och sen blev det inte bättre. Men dagen ska bli bra! Snart så sticker vi till IKEA och några butiker där i Hälla. Jag måste ha en sänglampa och en vinterjacka. Nu ska dagen bli bättre.

Förgyllda guldbokstäver

Det förra inlägget var ett desperat försök att skriva av mig. Jag har en massa jobbiga saker jag tänker på hela tiden, vissa jobbigare än andra, som jag inte berättat för någon. Och jag ville bara få ur en del, lite bara.

Idag har jag inte gjort någonting viktigt och kommer troligtvis inte att göra det heller. Ska dammsuga, det är väl det kan jag vet egentligen. Jag vet att du är avundsjuk.

Fast det är såklart, jag har ju en ELLE som bara ligger och väntar på mig. Den ska bli trevlig att öppna, kanske på ett nystädat rum? Jag tror det får bli så. Då måste jag alltså städa nu.