Tre i vardagen

Jag sover, äter och pluggar. Längtar tills jag har körkortet i handen (har bokat uppkörning!!) och till studenten - såklart. Imorgon är det precis hundra dagar kvar. Åh vad jag längtar, är så fasansfullt skoltrött. Jag önskar att jag hade lite tid och energi över åt denna blogg också (kärlek till er som fortfarande övervakar nästan varje dag, ni är bäst! Jag kommer tillbaka!).
2

Älskade Milleniumserie

Inatt ska jag sova länge. Därför ska jag sova nu, ska bara packa träningsväskan tills imorgon! Jag hittade Luftslottet som sprängdes idag, ljudboken har varit borta så länge! Så jag har importerat den till Ipod, vilket innebär att träning och promenader blir mycket mer tilltalande - nu kör jag! Är dock så ledsen och stressad över allt plugg jag har nu. Jag ser fram emot lovet och barnlägret som startar nu på fredag!

På tal om Milleniumserien, jag var och tittade på Mission Impossible 4 Ghost Protocol i lördags och är imponerad över att en sådan svensk skådespelare springer runt och slåss med självaste Tom Cruise. Och bra gör han det också! Lite häftigt tycker jag. Kul är det när jag vet att han en vecka in i inspelningen bröt några revben, haha! Och att han inte vågade be om en stuntman eftersom Cruise gjorde allt själv - cool kille! Äsch, jag tycker det är roligt med en svensk i världsomfattande storfilmer. Nu ska jag sova, puss på dig!


Happiness is not a destination - it's a way of life

Idag var en konstig dag, fast en bra konstig dag. Nu sitter jag i soffan för att skriva lite till på nulägesanalysen (svinjobbig grej....) medan jag väntar på Ronja som för tillfället befinner sig på stan. Men sedan bli det mellanmålsmys och matteplugg (en till svinjobbig grej...). Ikväll ska jag hämta afrikakläderna tills på fredag och sedan träna ett tag - längtar faktiskt!

Jag längtar tills imorgon kväll, då vi har tjejjmys med tjejerna i klassen hemma hos Caroline! Och tills på fredag, då det blir mysig middag sedan studentfest. Det faktum att jag ska jobba i helgen är dock surt - men för pengarna är det värt det! Lägger in en bild från lägret, den får symbolisera vad jag tycker om allt plugg jag har just nu.