I min egna lilla euforibubbla

Har tillbringat de närmsta dagarna i Hallsberg, med mina fina vänner. Jag trivs så bra här. Visst längtar jag hem till mamma, min egen säng och tryggheten men samtidigt vill jag stanna här för evigt. I min egen lilla euforibubbla. Jag är trygg här, jag skrattar och njuter här, självklart gör jag det hemma också men inte på samma sätt. Här är jag fri på något vis - här kan jag göra allt. Inte på ett upproriskt tonårsvis utan jag menar; här klarar jag av allt. Här är vännerna som aldrig sviker, här är nätterna lika händelserika som dagarna  och här finns det alltid någonting att göra - även fast det någonting bara är att mysa framför en bra serie med min Magnus. Jag känner en annan frid här, en frid som tyvärr är utspädd med en otäck känsla av att det snart tar slut, över att jag kommer att sätta mig på tåget hem alldeles för snart och att helgen är över. Men det är tur, jag kommer alltid att komma tillbaka. Oavsett om det är i mina drömmar eller på riktigt kommer jag alltid komma tillbaka. För att jag mår bra här, jag älskar dessa helger.

Det låter kanske som om jag inte tycker om att vara hemma, det gör jag verkligen. Men detta är annorlunda. Nu ska jag sova. Puss på er. Imorgon åker jag hem igen, usch. Men mamma, jag längtar efter dig.
1

Balen 2012

Jag skippade att gå på balen för att fotografera mina fina vänner. Och tur var väl det. Jag har världens finaste sådana. Jag älskar er. Här har ni Christoffer, Ronja, Tomasz och Caroline.

Om ni vill se fler bilder och därmed fler människor klicka på följande länk:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.3842302630541.148500.1667352579&type=3&l=5981da6625


1

Från 1925 och framåt

Idag fyllde min mormor år, så jag kilade upp till henne efter jobbet för att gratulera. Det slutade med att jag blev bjuden på lite godsaker i solen, på hennes fina balkong. Det var så gott att jag till och med fick lov att be om recepten, men å andra sidan är det inte så överraskande, då mormor alltid bjuder på ljuvlig mat!

Efter besöket hos min fina mormor hämtade jag upp Ronja för lite tjejsnack och kortspel innan hon skulle iväg till jobbet. Sedan dess har jag i princip suttit ute i solen. Jag älskar sommaren.
2