Från sjutton till arton

Min helg har varit helt fantastisk. Den började med att Magnus kom, sedan åkte vi med familjen och åt restaurangmat, kvällen fortsatte sedan med att dragetbarnen grattade mig, de är helt fantastiska. Den kvällen fick jag en massa teckningar, presenter och kramar. Jag älskar dem. Jag fick även helt oväntat en present från ledarna också - en otroligt väldoftande parfym. Underbara människor. Dagen efter (lördag) bestod av en urmysig middag med tjejerna och Magnus. Vi hade grymt roligt! Idag kom släkten, vi fikade och hade det allmänt mysigt.

Jag är nu arton, vilket inte känns så annorlunda. Jag är trött också, men det är en helt annan femma. Tomt är det här hemma också - jag vänjer mig så fort att ha Magnus här. Det blir så fasansfullt tomt när han åker hem igen. Men nu är jag arton och imorgon ska jag ha en riktigt produktiv dag! Först är det skolan, sedan möte hos banken. Sedan blir det till att gå runt och fråga efter sommarjobb. Sen ska jag plugga. Jag tycker om sådana dagar egentligen - när man har en massa nytta och bra saker att göra.

Nu ska jag skriva ett CV
och ladda inför morgondagen. Ha det gött, bilder kommer så fort jag får tid vid den stora datorn.

Halsbandsmani

Jag är tokig i stora halsband. Jappjapp.

4

En metallställning på sneda tänder

Det slog mig för ett tag sedan att när jag vaknar imorgon bitti är jag arton år gammal. Det är ganska så sjukt, jag förstår inte vart tiden tagit vägen. Imorgon anses jag vara mogen och ansvarsfull nog att ta hand om mig själv. Jappjapp, tänka sig, hur nu det kan komma fram ur en natt sådär.. haha.

En liten Annie med sneda tänder.