Fjärilsparadis

Trots att min dag började med mardrömmar och cykeltur till jobbet klockan 05:15 blev den lyckad. Lagom till lunchen kom Ronja och Saga och gjorde mig sällskap. Det är konstigt det där, att det känns som om tiden som gått sedan vår vänskap var som starkast inte existerat. Allt är som vanligt, som det ska vara. Vi har bara andra saker att prata om, vi prioriterar olika och har väl vuxit upp. Men det är trevligt, detta kan jag vänja mig vid. Det är tryggare nu, utan tonårsproblem och osäkerhet. Nu känner vi oss själva och det är så mycket lättare att älska och uppskatta andra människor då. Det kanske är som alla äldre säger, att det blir bättre med tiden.

På vår baksida har mamma planterat en massa växter som fjärilar älskar, så att sitta och gunga i vår hammock är ganska så ljuvligt när man har utsikt över en fladdrande hög fjärilar. Fick för mig att fota dem, men de sitter tyvärr inte still så länge som jag kanske skulle uppskatta. Fast det blev ändå en del lyckade bilder. 


 

Bortglömd blev påmind

Hej kära ni! Det glädjer mig att det min blogg fortfarande har besök varje dag, det var ju ett bra tag sedan mitt senaste inlägg. Jag jobbar och pluggar för fullt, så har inte så värst mycket tid över till bloggen tyvärr. Fast på min sommarledighet blev det visst en ny bloggdesign - fick tillbaka lusten helt enkelt! Om mindre än två veckor (AAAH) flyttar jag hemifrån för att gå ett år på Götabro. Min tanke är därför att komma igång med bloggandet igen. Dels för att jag ska kunna gå tillbaka på året (kommer även skriva dagbok) samt att alla hemma ska kunna hålla koll på vad jag sysslar med. Det blir bra detta. Här kommer förresten en bild från London som jag besökte tillsammans med pappa och Olle i mitten av juni. Bilden använde jag för i övrigt i min första bilduppgift i en av kurserna jag läser.
 
Nu bör jag återgå till plugget innan det är dags för mig att bege mig mot jobbet. Helt sjukt att jag faktiskt bara har 4 jobbdagar kvar på Kompassen.