For only love could make a way

Efter mycket om och men här i skolan känns det okej med allt pluggande, just nu. Det visade sig att engelskan är till nästa vecka och att företagsekonomiprovet inte kommer att bli svårt alls. Tror jag. Nu kan jag i lugn och ro göra aktieläxan till imorgon och koncentrera mig på matteprovet på fredag. Mycket plugg är det fortfarande, kommer att få en skrivuppgift nästa lektion. Men det känns överkomligt just nu, det är bra. En befriande känsla faktiskt. Jag passade på att skriva skapande svenska nu på håltimmen också, härligt!

"we was" är inte acceptabelt

Jag begraver mig i Of Mice and Men, engelskaboken som ska vara utläst på torsdag. Med den hör en massa frågor man ska svara lång och djup på, blä! Det är så sjukligt tråkigt, boken är inte ens intressant eller välskriven. Den är skriven i talspråk, inte ens korrekt talspråk. Det går mig på nerverna. Sen när är "we was" korrekt? GAAH!

Som tur är står Tommy framför spisen, det blir köttgryta kväll (MUMS) och sedan tar jag en cykeltur till ICA för att panta flaskor, mamma ger mig pengarna bara jag gör det. Hur great? Jag behöver både pengar och frisk luft, perfekt kombo. Men nu ska jag bege mig in i boken igen.. Yay.

Akta er för denna bok, håll er borta! Haha.

Skagen i magen

Det blev inga skor, de fann inte på lager tydligen. Men de är beställda, så någon gång i veckan blir det skoköp. Mamma har handlat en massa, jag har gått en sommarjobbsride och efter en skagenciabatta på Wendys är jag mätt och belåten. Wonderful. Nu blir det Minecraft, sen pluggpluggplugg!

Snart mina då, troligtvis.