Jag sticker imorgon, i fem dagar

Imorgon far jag och jag hinner nog inte in på dator mer. Sen så finns det ingen chans till dator där men du får väldigt gärna ringa om du vill något. Har du inte mitt nummer, ta reda på det. Ehm, jaa. Det var väl det. Nu ska jag vara med Julia och äta jordgubbar och glass.

Jag har nu skrivit en packningslista och hoppas på fint väder. Vilket det ser ut att bli, förutom på onsdag då. Kollar här, yr.no är bra att ha.

Nu sticker jag! Puss.

Ett bloggtips på kvällskvisten

Jag måste bara tipsa om en blogg jag älskar. Här hittar ni den, Malins blogg. Jag följer den nästan slaviskt och den har blivit en av mina absoluta favoriter. Idag så gick jag igenom alla inlägg jag missat när jag var borta och vet ni vad jag stötte på? Detta inlägg. Hon är kristen, och träffar mina åsikter så klockrent i detta inlägg. Det gjorde mig glad, för jag hade ingen aning och det, jag är trots allt en ganska ny läsare. Jag kände igen mig i det hon skrev så jag tänkte bara meddela det.

Snygg stil har hon också, ruggigt fin!

Kläder igen, kärlek

Jag kände att det var riktigt länge sedan jag la upp ett kollage. Jag har inte varit inspirerad på så länge, men nu kom det! Gjorde flera så det kommer nog upp några imorgon med. Nu ska jag kolla på På Smällen sedan ska jag sova. Här en hel del att fixa imorgon. Ring gärna om du vill.