Jag sticker imorgon, i fem dagar

Imorgon far jag och jag hinner nog inte in på dator mer. Sen så finns det ingen chans till dator där men du får väldigt gärna ringa om du vill något. Har du inte mitt nummer, ta reda på det. Ehm, jaa. Det var väl det. Nu ska jag vara med Julia och äta jordgubbar och glass.

Jag har nu skrivit en packningslista och hoppas på fint väder. Vilket det ser ut att bli, förutom på onsdag då. Kollar här, yr.no är bra att ha.

Nu sticker jag! Puss.

Ett bloggtips på kvällskvisten

Jag måste bara tipsa om en blogg jag älskar. Här hittar ni den, Malins blogg. Jag följer den nästan slaviskt och den har blivit en av mina absoluta favoriter. Idag så gick jag igenom alla inlägg jag missat när jag var borta och vet ni vad jag stötte på? Detta inlägg. Hon är kristen, och träffar mina åsikter så klockrent i detta inlägg. Det gjorde mig glad, för jag hade ingen aning och det, jag är trots allt en ganska ny läsare. Jag kände igen mig i det hon skrev så jag tänkte bara meddela det.

Snygg stil har hon också, ruggigt fin!

Tre timmar på ett tåg utan luftkonditionering

Jag är sedan halv åtta hemma från pojken. Det tog dubbelt så lång tid att ta sig hem - ibland avskyr jag SJ. Men veckan var mysig, han är mysig. Vi har hittat på en hel del, en dag (midsommaraftonen själv) spenderades till exempel i Torp med pojkarna Hallsberg. Så tack för fem fina dagar.

Jag ska försöka hinna med att ladda upp bilderna från både Nyhem och denna vecka innan jag åker på tisdag. Då är det barnläger som gäller - jag är sjukt peppad! Nu ska jag klippa i en jeansjacka (blir det bra får ni resultatet imorgon) och sen ska jag knoppa. Har en massa att göra imorgon.

En bild från en fin eftermiddag i maj.