Ompa min lilla Lompa

Ronja och jag sitter i mitt lilla (och snart superfina) kök och dricker te och pratar om allt mellan himmel och jord. Det är mysigt. Det är det alltid.

Kämparglöd

Hejsan.
Jag är uselt dålig på att uppdatera min kära gamla blogg. Jag tror att det finns fler anledningar till detta. Dels så har jag lånat mammas dator eftersom jag inte haft någon, den datorn är bra men är inte kraftig nog att klara av alla min bilder. Och jag har alltid tyckt att det är så tråkigt att blogga utan bilder så det har känts lite trist på grund av det. En annan är att jag inte hade tid den sista gymnasietiden då den mesta av tiden tillbringades med Ronja och plugg. Men trots allt tror jag att det mest berott på att jag inte mår lika bra i mig själv som jag gjorde förut. Jag är inte helt nöjd och jag vill att min blogg ska vara en glad och positiv sådan. Och helt ärligt så har det emellanåt, jag säger inte att det gjort det jämt men emellanåt har varit lite svårt att trycka ur mig sådär glada och piffiga inlägg. Men nu ska jag ta tag i mig själv och se till att jag mår bra. Jag ska börja träna mer, för att jag ju faktiskt mår bättre av det än jag själv har erkänt. Sedan ska jag rannsaka mina tankar och sätt att se på saker. Jag vill bli mer positiv, glad och ha mer energi. Jag hade allt detta men det försvann sakta men säkert under de stressiga och pressande betygsrycken i trean tror jag. Men jag ska komma tillbaka, jag ska börja igen, jag ska må lika bra igen. Jag behöver bara ta tag i en del grejer. Det är jobbigt, för jag vet vad jag borde göra något åt men just det gör så ont att rota i, det slutar alltid i tårar och smärta. Fast samtidigt är det någonting jag måste göra. För mardrömmarna jag drömmer allt mer ofta måste sluta.

Nu har jag babblat på lite mer än vad jag ursprungligen tänkt, men jag tror att det endast är familjemedlemmar och nära vänner som är så pass trogna att de fortfarande kikar in här ibland, vilket gör att jag inte dubbelkollar och tar bort utan låter det vara såhär - rakt ut ur mitt huvud.

För att försöka göra detta inlägg lite mer positivt kan jag glatt tillägga att jag är lika upp-över-öronen förälskad i Magnus och att jag har fina vänner. Jag hade exempelvis en helt magisk helg i Linköping hos Julia. Vi åt gott, shoppade och pratade om allt mellan himmel och jord, och lite till faktiskt! Underbart. Så visst har jag massvis med saker att vara glad över också. Det är inte så illa som det kanske låter.

Och mina kära läsare - jag tycker så mycket om er ska ni veta! Puss på er.
2