Knight and Day

Vi såg den, Knight and Day häromdagen. Pappa fick en heldag med barnen i födelsedagspresent, vi gick i butiker, åt mat och gick på bio. Filmen var sjukt bra och jag längtar så sjukt mycket till att den kommer ut på DVD. Underbart, härlig blandning mellan relationer och pang-pang! En film när den är som bäst.

1

En sådan där lagom händelserik dag

Idag tog vi en liten sväng till Ösundsbro som ledde till många småbutiksbesök. Sånt gillas. Det blev dock ingenting till mig, trots att jag letade flitigt. Jag vill ha en massa saker till mitt rum nu, inredningsdetaljer jag har uppmålade i huvudet. Det betyder att det är svårt att hitta också, eftersom de kanske bara finns i mitt huvud. Fast å andra sidan, det måste ju finnas någolunda likadana. Förresten så var resan värd ändå, för jag fick köra hem, vi tog en sväng på en massa småvägar. Det är så roligt, att köra bil!Jag längtar tills på måndag.

Gissa vad!

Efter en fototur med mig finns det en hel del närbilder. En del va dem så närgångna och coola att jag behöver lägga upp dem. Ttyp som dessa, ser ni vad det är? Jag älskar dem av någon anledning. Kommer ni ihåg förra gången? Då jag fotade ett pappersark som fastnat i skrivaren, inlägget hittar du här.

2