Knight and Day

Vi såg den, Knight and Day häromdagen. Pappa fick en heldag med barnen i födelsedagspresent, vi gick i butiker, åt mat och gick på bio. Filmen var sjukt bra och jag längtar så sjukt mycket till att den kommer ut på DVD. Underbart, härlig blandning mellan relationer och pang-pang! En film när den är som bäst.

1

En sådan där lagom händelserik dag

Idag tog vi en liten sväng till Ösundsbro som ledde till många småbutiksbesök. Sånt gillas. Det blev dock ingenting till mig, trots att jag letade flitigt. Jag vill ha en massa saker till mitt rum nu, inredningsdetaljer jag har uppmålade i huvudet. Det betyder att det är svårt att hitta också, eftersom de kanske bara finns i mitt huvud. Fast å andra sidan, det måste ju finnas någolunda likadana. Förresten så var resan värd ändå, för jag fick köra hem, vi tog en sväng på en massa småvägar. Det är så roligt, att köra bil!Jag längtar tills på måndag.

Saknar min Magnus

Jag är hemma igen, på grund av regnvädret i stugan. Det är liksom ovärt att sitta instänga i en stuga, för att det regnar ute. Så nu är vi hemma. Och vet ni vad? Jag har övningskört en hel del, en timme på vägen hem tillexempel. Det är så fruktansvärt roligt!

Skriver mer imorgon, puss!