Med lycka i hjärta och själ

Vårt UF-företag fick nyss världens bästa erbjudande. Det är som om självaste Everest lämnat mina axlar, en sådan befriande och enastående känsla! Jag har även sovit hur gott som helst inatt, jag är ledig idag och har ork och lust att ta itu med allt som ska göras! Och som toppen på moset så har Magnus blivit morbror åt en till liten sötnos - en flicka denna gång!

Allt är bara så fantastiskt just nu! Jag är så genomlycklig. Nu ska jag duscha, sen börjar stryka punkter på "att-göra-listan"! Ha det underbart mina vänner.

Vad tror du på?

Efter att i helgen fått lite gjort, jag både sydde, räknade lite matte och tvättade halltaket, känns det härligt att jag kunnat fortsätta detta flow in i skolveckan. Jag vet nu, kära vänner, vad jag ska ge världens bästa kille när han fyller 20! Det gör mig glad och väldigt väldigt lättad, jag ville gärna komma på något bra! Nu sa här ätas, sen blir det näsan i matteboken minnsann. Ha det bra alla ni därute!

Tyckte den var ganska så härlig.

Acti labores jucundi

Jag har haft en helt fantastisk helg med min Magnus, han får mig att må så bra! Jag fick till och med ro att sy ihop mörkläggningsgardinen jag så gärna ville sy till honom. Nu kan han sova gott om natten minnsann!

Och här är den, Ipodbilden gör den inte rättvisa dock.. Men fint tycker jag att det är! Och oj så mörkt!