Pärlapärlapärlapärla

Jag mår bättre idag, det är jätteskönt! Så imorgon går jag till skolan, det ska bli skönt att träffa människor igen. Jag tog nyss en lång och varm dusch, bara sånt mår man ju bättre av.

Ikväll kommer Julia över, vi ska Pärla! Vi ska med andra ord göra smycken, mamma och jag har köpt in en massa olika pärlor och sånt. Så nu kör vi! Det kommer troligtvis bilder på det senare.

Klagomål, många sådana

Jag mår verkligen hur dåligt som helst just nu. Jag vaknade imorse och kände mig mer död än levande. Hela mitt huvud dunkade och kroppen orkade knappt ta mig ner för trappan. Så jag fick i mig lite fil, för att inte dö av hunger. Sen sov jag. Jag vaknade halv ett av hunger, så jag åt och nu så vill jag att den här dagen ska ta slut. Jag får inte vara suk, jag ska ju till Hallsberg i helgen. Så jag ska sova, mycket och bli helt frisk innan fredag. Så det så! Usch. Har inte ens orkat att sitta vid datorn ju.. vet ni hur dåliga tvprogrammen är på dagen? Jag har inte ens orkat sätta i en film. Usch och fy.
1

Three Annies, scary ones!

Ungefär såhär känner jag mig just nu. Så jag tar det säkra framför det osökra och lämnar datorn! Jag kommer väl tillbaka inom kort gissar jag. Men för en stund - ha det gött!