Fotboll minsann!

Hej! Vet ni vad vi ska göra ikväll? Eller... för Daniel är det varken ovanligt eller märkligt. Men för mig! Ikväll bunkrar vi upp oss framför tv'n för att se på finalen i fotboll. Vad jag förstått spelar Sverige mot Portugal i Europamästerskapet, för ungdomar. Vi såg semifinalen med faktiskt. Tänk vad jag har varit med. Så märkligt... vem är jag? Eller kanske framförallt - vad gör Daniel med mig?! Haha. Ser faktiskt lite fram emot matchen ikväll, så lustig känsla. Får se om jag tycker det är lika festligt när jag väl sitter där och ska titta på pojkar som jagar en boll. Den som lever får se! 

Den där sommardagen då vi firade Ellinor som tagit studenten och Hanna H's födelsedag (i förskott då). En bra dag helt enkelt. 

Lillebror i vit mössa

Hejsan! Jag har nu jobbat en vecka här upp i lappland. Oj vad jag trivs. Framförallt är det helt otroligt att veta att Daniel är vid min sida dag ut och dag in i flera veckor nu. Åh. Men jobbet är bra, hans vänner och familj här är såå fina och jag är så lyckligt lottad! Även om jag saknar mamma. Men henne får jag ju träffa snart. Summa sumarum är iallafall att jag mår galant! 

Är mitt uppe i att redigera alla bilder jag fotat sedan början på juni.. Det tar lite tid. Men här har vi lillebrors student! Det var en riktigt bra dag det. Du är så duktig Olle. 

Campinghjältar och underhållning

Hejsan alla fina! Jag tänkte att jag skulle passa på att göra reklam för oss Campinghjältar här på Torp! Vi har ett Twitterkonto som vilket år som helst går om Torpkonferensens Twitterkonto i antal följare, för att vi är så roliga! Här finner ni det! Men vi inte bara twittrar... Vi har en podd också! Och vi är dessutom roliga. Podden hittar ni här. Jag rekommenderar verkligen att ni läser och lyssnar, ni får en bra bild av hur kul jag har här. Det är så härligt att få komma undan, jobba lite, umgås med helt underbara människor och hänga med Gud. 

Och här är vi - en del av järngänget! Fina människor alltså!