Århundradets mysdag!

Hej! Igår, fredag, lämnades slutuppsatsen in. Det känns otroligt skönt! Känslan är helt enastående. Jag är så nöjd över mig själv också, jag var klar med den i god tid! Så skönt känsla. Sen var det ungdomsssamling som gällde, som var toppen i vanligt ordning. Jag tycker så mycket om både ledarteamet och ungdomarna, dem är riktiga guldklimpar! 

Idag sov jag tills jag vaknade av mig själv, en vardagslyx som heter duga! Sen segade jag, åt frukost och duschade för att sedan bege mig iväg till lite affärer för att kolla på kläder. Jag ska mildra mitt shoppingsug på måndag. Varför inte idag? För att jag tittar någon dag innan, och de plagg jag inte kan släppa köper jag sen. Då minskar man antalet impulsköp med en hel del - shoppingtips á la Annie. Varsågod. 

Nu sitter jag och Skypear med den fantastiska människan nedan. Men vi båda avslutar snart för filmtittande. Mys! Synd bara att vi är så långt ifrån varandra... Livet är hårt, men trots allt sjukt bra. Hejsvejs!
 
 

Små har blivit stora

Idag är en tung dag. Jag är rädd att jag är påväg att bli sjuk, eller så har det varit lite för mycket nu på sistonne. Oklart. I vilket fall är huvudvärken ofrånkomlig och tröttheten närmast bedövande. Men. Jag ska klara denna skoldag, jag ska gå hem, skriva på uppsats (som snart är klar - glädje!) och sedan promenera till Ica och köpa mig en påse godis. För imorgon är min onyttiga dag! Det blir bra härligt. 

För att muntra upp er - men kanske mest mig - bjuder jag på min och Olles förra sommarprojekt. Det blev fotomagneter och sitter på mammas kyl. Busigt, men kul! 

 

Grillkväll mitt i vardagen

Uppsatsskrivandet går framåt, om än inte i ett jättetempo. Men framåt går det! Annars är det bra med mig, det är tomt hemma eftersom Hanna har varit hemma sedan i fredags, men jag överlever. Fokuserar på att jag kan sprida ut mig och inte behöva tänka på vem jag stör. Men tomt, det är det. 

I torsdags var vi några ur klassen (plus Antons Julia och Vilmer) som åkte hem till Hanna H efter skolan för att grilla och umgås. Det blev toppen! Underbart att få koppla av och göra något helt annat än plugg tillsammans. Det var en bra kväll helt enkelt, med toppenväder! 

Vilmer är så hysteriskt söt! Ellerhur?