I'd like to do it

Hejsan! De här dagarna har vart rätt okej. Inte tråkiga och inte heller minnesvärda.

Fast fredag kommer jag inte att glömma. Firade mig med farmor och farfar! När det presetöppning fick jag en lapp med en ledtråd på. En ledtråd till nästa  ledtråd. Så jag sprang omkring i huset som en tok och letade efter ledtrådar.. Till slut så fann jag den sista. Där stod det att paketet fanns "under trapp" det vill säga i skrubben under trappan! Jag drog bort allt papper med fart och fann låda efter låda... Ja,de hade gömt den ordentligt men till slut fann jag den! Min alldeles egna dator!! En liten supersöt, jättegullig dator. Min supersöta dator. 

Kvällen tillbringades med Bella och Amanda på Enacopia. Det var skoj!

And you still don't understand

16!

Hejsan! Jag har inte hunnit sitta vid datan på ett bra tag och jag är hemsk ledsen för det. Men en nu är jag här iallafall!

Och jag är 16 *happyface*! Jaa, mamma och Olle kom och grattade mig på den stora dagen. Av mamma och Tommy fick jag ett Thomas Sabo halsband, med ett rött läppstift, en vit väska och en svart klacksko.. Mamma tyckte att de passade min personlighet och jag kan inte annat än att hålla med! Av min söta lillebror fick jag en prenumeration på SOLO i ett halvår! När jag väl kom till skolan så fick jag flera kramar så fort jag klev in genom dörren.

På kvällen kom hela släkten och jag fick sammanlagt 750kr, en av mormors dukar, strumpor, ett halsband, duschkrämer, nagellack med mera. Jag är glad!

If you only knew

Hejsan! Efter skolan tog jag bussen ner till stan, närmare bestämt till kyrkan. Där var jag med på konfan i.. ja typ en kvart. Sen så drog ju självklart Bella och jag till Ricco's för att käka. Kebabpizza är så otroligt gott!
Draget var det dax för när klockan slog sex! Jag älskar barn!

Kom hem lagom till Top Model!

Imorgon är det en stor dag! haha, känner en tjej som fyller år (A)!!!!

Ingenting kvar - Veronica Maggio